De service van Fizeon

Administratiekantoor in Middelburg voor moderne ondernemers.

Peter Gelderblom

Fizeon denkt mee

Een geschikte oplossing voor jouw onderneming.

Administratiekantoor Fizeon in Middelburg helpt ondernemers die hun financiële administratie snel, eenvoudig en professioneel geregeld willen hebben.

Met de slimme en innovatieve boekhoudsoftware van Fizeon profiteer je van alle gemakken van online boekhouden en een persoonlijke Fizeon boekhouder, die altijd voor jou klaar staat. Bij jou in de buurt of digitaal.

Altijd welkom

Onze locatie in Middelburg.

Fizeon denkt graag met je mee over een geschikte boekhoudoplossing voor jouw onderneming.

Voor vragen, persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismaking ben je dan ook altijd welkom op onze locatie in Middelburg. Of bij één van onze locaties bij jou in de buurt.

Fizeon Middelburg

Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg

Gerichte financiële dienstverlening

Fizeon combineert het beste van beide werelden.

De efficiëntie en het overzicht van boekhoudsoftware en de persoonlijke service en kennis van een administratiekantoor.

Ontdek Fizeon

Onze adviseur staat te trappelen om je vrijblijvend te laten zien hoe Fizeon kan helpen je boekhouding te automatiseren.

Dashboard met actueel inzicht

Alle aangeleverde documenten worden binnen 48 uur verwerkt in jouw persoonlijke Fizeon dashboard. Zo heb je altijd duidelijk en actueel inzicht in onder meer de omzet, bedrijfskosten, de debiteurenpositie en crediteuren van jouw bedrijf.

Bankkoppeling

Zakelijke klanten van ABN AMRO, ING, Rabobank en Knab kunnen een directe koppeling maken met het Fizeon boekhoudsoftware systeem. Mutaties op de rekening worden hiermee dagelijks automatisch in de boekhouding verwerkt.

Online facturen aanmaken en versturen

In het Fizeon online boekhoudprogramma maak je eenvoudig en snel online facturen aan in jouw eigen huisstijl. Verstuurde facturen worden automatisch in de boekhouding verwerkt.

Eenvoudig en professioneel

Waarom schakel je Fizeon in voor jouw administratie?

Bij Fizeon hoef je zelf enkel en alleen dagelijks jouw (financiële) documenten zoals facturen, bonnetjes, offertes en contracten aan te leveren. De slimme boekhoudsoftware en een team van goed opgeleide boekhouders van Fizeon doen de rest. 

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat jouw boekhouding te allen tijde op orde is. Bij administratiekantoor Fizeon wordt jouw boekhouding maandelijks gecontroleerd en gecompleteerd door jouw persoonlijke boekhouder.

De boekhoudservice van Fizeon zorgt ervoor dat jij als ondernemer meer tijd overhoudt voor je bedrijf. Je kunt Fizeon inschakelen voor al jouw administratieve taken: van invoer van gegevens tot jaarcijfers en belastingaangifte.

Bij Fizeon hechten we veel waarde aan deskundige en persoonlijke begeleiding. Jouw vaste aanspreekpunt weet precies wat jij belangrijk vindt en geeft antwoord op al je vragen.

Administratiekantoor Fizeon werkt vanuit vier locaties in de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Je kunt op al onze locaties altijd terecht voor antwoord op je vragen, advies of – als jij dat wilt – om jouw documenten fysiek aan ons over te dragen. 

Peter Gelderblom

Vrijblijvende demo op onze locatie in Middelburg

Benieuwd hoe Fizeon kan helpen?

Onze adviseur staat te trappelen om je vrijblijvend te laten zien hoe Fizeon kan helpen je boekhouding te automatiseren.

Fizeon Middelburg

Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg